joi, 27 martie 2008

Sa-i dam bice!

Buna ziua si bine v-am gasit :)
Ma numesc Luciana Sasu si sunt unul dintre membrii echipei Fivies. Ceilalti colegi sunt Vasile Placinta, Carmen Botoaga, Eduard Sufaru si cam atat, momentan. We’re still searching for member No.5…
Sa va spun mai multe despre noi (cei 4 de mai sus). Suntem cu totii studenti in anul al III-lea la FEAA, la specializarea Marketing. Unii dintre noi au ajuns la aceasta specializare din dorinte proprii, altii nu (a se retine faptul ca trebuie sa completezi niste formulare pentru alegerea specializarilor si daca nu este loc pentru prima optiune, se trece la a doua :D). Unora chiar le-a placut si chiar imi permit sa spun…pe unii chiar i-a fascinat aceasta lume interesanta a Marketingului. Pentru altii chiar a fost un chin:)). Nu imi pot da cu pararea, fiecare cu gusturile proprii, dar idea de baza si in Marketing si in oricare alt domeniu sau activitate e ca un gram de ispiratie si foarte multa munca…reprezinta cheia succesului.
In ceea ce ma priveste, inclinatia spre economie..si mai ales Management si Marketing mi se trage de pe vremea cand ma uitam pe lucrarile studentilor tatalui meu si imi dadeam cu parerea (mai exact puneam note, in joaca, bineinteles) vis a vis de aspectul planurilor de afaceri (coperta era esentiala, pozele imi luau ochii :) Si iata ca mai tarziu joaca s-a transformat in ceva mai serios si nu ma pot plange de absolut nimic. ..(eh, poate doar de unele elemente invechite ale sistemului de invatamant ROMANESC).
Avem cu totii un vis, iar visul nostru este sa dovedim ca suntem buni prin ceea ce facem. Poate nu suntem exemplele cele mai bune de oameni extrem, extrem de harnici si muncitori (se mai intampla sa mai lasam si noi pe ultima suta de metri niste proiecte…la care nu am avut timp sa lucram :D ca deh, suntem si noi oameni) dar ne straduim din plin sa ne exprimam punctele de vedere, sa facem lucrurile sa conteze. Poate ca asta si apreciez cel mai mult in ceea ce priveste Marketingul, faptul ca iti poti exprima liber ideile si poate cineva chiar te asculta, chiar te baga in seama…a great idea!..si atunci poti sa fii mandru de tine!
Numele ehipei noastre Fivies poate parea simplu, chiar prea simplu..:)) Porneste de la faptul ca suntem 5, 5 elemente (munca, strategie, inovatie, fler, pasiune) pe care le consideram importante in activitatea unui marketer si poate chiar reprezentante ale fiecaruia din noi. Sloganul a venit de la idea ca ne place sa ne jucam cu imaginatia, creativitatea, flerul personal..si sa le concretizam in final intr-o munca acerba si productiva…

Un comentariu:

Unknown spunea...

Go team! Go go go!