miercuri, 2 aprilie 2008

Zilele Carierei la IASI

Ca tot vorbeam data trecuta de job-uri si de ore suspecte, iata-ma la ora 3 AM, incercand sa va informez asupra unui eveniment de mare importanta pentru toti studentii, ce va avea loc la Iasi. Ma refer desigur la cea de-a 12-a editie a Zilelor Carierei. Asa cum ne-au obisnuit deja an de an, colegii nostri din Aiesec Iasi nu s-au lasat mai prejos nici anul acesta si au pregatit cu mare fast o noua editie a celui mai tare targ de job-uri din Moldova. Nu vreau sa va dau prea multe detalii, desi ca fost Aiesec-er as putea, pentru ca vreau sa mergeti in perioada 4-5 aprilie la Casa de Cultura a Studentilor si sa vedeti cu ochii vostri despre ce e vorba.
Personal consider ca este o oportunitate pentru orice tanar cu potential, sa arate de ce e in stare, sa vada ce-l asteapta dupa ce termina facultatea, sa discute cu angajatori de top si, de ce nu, sa fie chiar angajat.
Un eveniment similar a avut loc saptamana trecuta la Bucuresti, organizat de prietenii nostri de la
http://www.hipo.ro/, dar revenind la subiectul initial, orice tanar student dornic de afirmare, poate obtine mai multe informatii sau chiar sa lase un cv la http://www.zciasi.ro/
Cam atat pentru seara asta, va urez tuturor multa bafta si tineti minte:
"Tinerii valorosi se adjudeca din timp!"

Niciun comentariu: